Για περισσότερες πληροφορίες,
καλέστε μας ή στείλτε μας email!

Καλέστε μας στο +30-2310-850115

Διακοπές στην Ελλάδα

Για την Ελλάδα

Η Ελλάδα βρίσκεται στην νοτιοανατολική άκρη της Ευρώπης. Η χώρα συνορεύει στα βόρεια με την Αλβανία, το FYROM, και την Βουλγαρία και στα ανατολικά με την Τουρκία. Παρόλο που είναι μία σχετικά μικρή χώρα, η Ελλάδα παρέχει καταπληκτική ποικιλία τοπίων: από τα θρυλικά βουνά Όλυμπος, Πίνδος και Παρνασσός σε μίλια παρθένης ακτογραμμής. Με πάνω από εκατό κατοικημένα νησιά και περιοχή που απλώνεται από το Νότιο Αιγαίο στις Βαλκανικές χώρες, η Ελλάδα προσφέρει τόσα πολλά ώστε να χρειαστείς μήνες ταξιδιού. Η ακτογραμμή της είναι η μεγαλύτερη της Μεσογείου με καταπληκτικές παραλίες και υπέροχη θάλασσα.

Η μοντέρνα Ελλάδα έχει τις ρίζες της στον πολιτισμό της αρχαίας Ελλάδας, γενικά θεωρείται το λίκνο του δυτικού πολιτισμού όπως επίσης και η γενέτειρά της δυτικής φιλοσοφίας, της λογοτεχνίας, του θεάτρου, των πολιτικών επιστημών, των μεγάλων επιστημονικών και μαθηματικών αρχών. Η Ελλάδα είναι προικισμένη με πλούσια και γοητευτική πολιτισμική κληρονομιά και η επίσκεψη στους αρχαιολογικούς της χώρους είναι μια μαγευτική ταξιδιωτική εμπειρία στη μυθολογία και στην ιστορία, σε Θεούς και ήρωες.

Η Ελλάδα είναι χωρισμένη σε δέκα περιφέρειες όπου η Μακεδονία είναι η μεγαλύτερη. Το ψηλότερο Ελληνικό βουνό είναι ο Όλυμπος (2.917 μ.), όπου θεωρούταν η κατοικία των 12 Θεών της αρχαίας Ελληνικής μυθολογίας. Η μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα είναι η Αθήνα, με πληθυσμό μεγαλύτερο των 4 εκατομυρίων. Ο Πειραιάς είναι το κυριότερο λιμάνι. Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη, η Θεσσαλονίκη, με πληθυσμό ενός εκατομμυρίου είναι σημαντικό λιμάνι λειτουργόντας ως η έξοδος προς τα Βαλκάνια και είναι το μεγαλύτερο οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Βόρειας Ελλάδας.

Το κλίμα είναι Μεσογειακό. Τα καλοκαίρια είναι ζεστά και στεγνά, οι χειμώνες συνήθως ήπιοι παρ'όλ'αυτά κατά την διάρκεια του χειμώνα χιονίζει στα βουνά και στον βορρά. Περισσότερη βροχή πέφτει το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Η ώρα στην Ελλάδα είναι συν δύο ώρες από την ώρα Γκρίνουιτς, μία ώρα μπροστά από την κεντρική Ευρώπη. Μαζί με την υπόλοιπη ηπειρωτική Ευρώπη, το ρολόι πάει μπροστά μία ώρα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού -από τα τέλη Μαρτίου έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Αναζήτηση στις επόμενες ημερομηνίες:Σημείο Αναχώρησης:
Ενήλικες:
Παιδιά:

Αναζήτηση στις μεγαλύτερες προσφορές πτήσεων online τώρα!

Δωμάτιο 1
Ενήλικες: Παιδιά:
Παρακαλώ επιλέξτε μία περιοχή. Όλα Παρακαλώ επιλέξτε έναν προορισμό. Παρακαλώ επιλέξτε έναν προορισμό ή ένα ξενοδοχείο. Δωμάτιο Ενήλικες Παιδιά Ηλικία Παρακαλώ εισάγετε τις ηλικίες των παιδιών. Χώρις Παιδιά Επόμενο Προηγούμενο Τιμή δωματίου Με πρωινό Ημιδιατροφή Πλήρης Διατροφή All Inclusive (Όλα πληρωμένα) Παρακαλώ επιλέξτε άλλες ημερομηνίες Περισσότερες μέρες διαμονής απαιτούνται δωμάτια είναι διαθέσιμα Κατόπιν ερώτησης! Τύπος Δωματίου Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια Τιμή Από Επιλογή Μας συγχωρείτε, δεν υπάρχουν ξενοδοχεία που να ταιριάζουν στην αναζήτησή σας. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά Παρακαλώ επιλέξτε αριθμό δωματίων.