Για περισσότερες πληροφορίες,
καλέστε μας ή στείλτε μας email!

Καλέστε μας στο +30-2310-850115

Η ιστοσελίδα www.filosholidays.gr είναι ιδιοκτησίας της εταιρίας Φίλος Βορείου Ελλάδος ΑΕ με διακριτικό τίτλο FILOS HOLIDAYS and  TRAVEL ) – Γραφείο Γενικού Τουρισμού, που δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού από το 1997, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Μηχαήλ Ψελλού 32, Τ.Κ. 54248 – 2ος όροφος και με αριθμός άδειας ΕΟΤ 09.33.Ε60.00.00059.00/03.
Το φιλικό, εξυπηρετικό και πολύγλωσσο προσωπικό της εταιρίας μας, μαζί με ένα δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό είναι πάντα στη διάθεσή σας και σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευέλικτων και καινοτόμων τουριστικών υπηρεσιών. Η εταιρία έχει επίσης στην ιδιοκτησία της τρία πολυτελή τουριστικά λεωφορεία 55, 22,20 θέσεων αντίστοιχα τα οποία είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε μεταφορά χρειαστείτε εντός και εκτός της χώρας.

Κρατήσεις μέσω του FilosHolidays.gr

Καλώς ήλθατε σε ένα προηγμένο εργαλείο έρευνας που διευκολύνει την πρόσβαση σε οποιαδήποτε δεδομένα σχετικά με τουριστικές πληροφορίες για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Βασιστείτε στις γνώσεις μας στους τομείς και την αγορά του τουρισμού , προσφέροντας σας ποιοτικές υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας πληρωμών μέσω του διαδικτύου ,με πιστωτικές κάρτες που προαπαιτούνται κατά τη διαδικασία της κράτησης, μέσω του www.filosholidays.gr , σας ενημερώνουμε ότι η όλη διαδικασία πληρωμής πραγματοποιείται απευθείας στο ProxyPay Secure Online Σύστημα Πληρωμών. Το σύστημα αυτό ανήκει στην Eurobank η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες τράπεζες στην Ελλάδα. Μέσω της χρήσης του συστήματος ProxyPay, η ιστοσελίδα δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει τις πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας σε δικές της εγκαταστάσεις, αλλά η Eurobank εκτελεί όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές (δηλαδή, έλεγχο πιστωτικής κάρτας , εκκαθάριση και ηλεκτρονική πληρωμή). Εμπιστευθείτε την ιστοσελίδα μας και απολαύσετε τις διακοπές σας στην Ελλάδα και το εξωτερικό! Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Αναζήτηση στις επόμενες ημερομηνίες:Σημείο Αναχώρησης:
Ενήλικες:
Παιδιά:

Αναζήτηση στις μεγαλύτερες προσφορές πτήσεων online τώρα!

Δωμάτιο 1
Ενήλικες: Παιδιά:
Παρακαλώ επιλέξτε μία περιοχή. Όλα Παρακαλώ επιλέξτε έναν προορισμό. Παρακαλώ επιλέξτε έναν προορισμό ή ένα ξενοδοχείο. Δωμάτιο Ενήλικες Παιδιά Ηλικία Παρακαλώ εισάγετε τις ηλικίες των παιδιών. Χώρις Παιδιά Επόμενο Προηγούμενο Τιμή δωματίου Με πρωινό Ημιδιατροφή Πλήρης Διατροφή All Inclusive (Όλα πληρωμένα) Παρακαλώ επιλέξτε άλλες ημερομηνίες Περισσότερες μέρες διαμονής απαιτούνται δωμάτια είναι διαθέσιμα Κατόπιν ερώτησης! Τύπος Δωματίου Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια Τιμή Από Επιλογή Μας συγχωρείτε, δεν υπάρχουν ξενοδοχεία που να ταιριάζουν στην αναζήτησή σας. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά Παρακαλώ επιλέξτε αριθμό δωματίων.