Για περισσότερες πληροφορίες,
καλέστε μας ή στείλτε μας email!

Καλέστε μας στο +30-2310-850115

Πολιτική απορρήτου

Το HolidaysNow.gr καταλαβαίνει και σέβεται τη σημασία του απορρήτου και της ασφάλειας για κάθε ηλεκτρονική συναλλαγή που κάνετε μέσω της ιστοσελίδας μας.
Γενικά είναι απαραίτητες κάποιες πληροφορίες δικές σας ώστε να μπορέσετε να εγγραφείτε, να αγοράσετε κάποιο προϊόν ή υπηρεσία, να ολοκληρώσετε το ταξιδιωτικό σας προφίλ, να συμμετάσχετε σε κάποια έρευνα, να μας ρωτήσετε κάποια ερώτηση ή να ξεκινήσετε οποιαδήποτε συναλλαγή στην σελίδα μας.

Κάθε προσωπική πληροφορία που δίνετε στην σελίδα μας από τους επισκέπτες  της φυλάσσετε και χρησιμοποιείτε μονάχα για λόγους εξακρίβωσης ώστε να ολοκληρώσουμε και να διαχειριστούμε λεπτομέρειες της κράτησης, καθώς επίσης και να διευκολύνουν κάποια έρευνα σε περίπτωση περισσότερων ζητήσεων ή αποριών. Μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες.

Όταν κάνετε κράτηση ή αγοράζετε κάποια ταξιδιωτική υπηρεσία από το HolidaysNow.gr παρέχουμε στους τρίτους (Ξενοδοχείο, Γραφείο Ενοικίασης Αυτοκινήτων, κλπ) μόνο το μέρος των προσωπικών σας δεδομένων που είναι απαραίτητο για την επιτυχή ολοκλήρωση των ταξιδιωτικών σας κρατήσεων.

Οι πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας που μας παρέχετε όταν ολοκληρώνετε μία κράτηση επεξεργάζονται απευθείας από το ProxyPay Secure Online Payment System. Αυτό το σύστημα ανήκει στην Eurobank όπου είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες τράπεζες της Ελλάδος. Κατά τη διάρκεια της χρήσης του ProxyPay system, το HolidaysNow.gr δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει κανένα στοιχείο της πιστωτικής κάρτας στις εγκαταστάσεις του, καθώς η Eurobank πραγματοποιεί όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές (π.χ. εξακρίβωση πιστωτικής κάρτας, εξουσιοδότηση και ηλεκτονική πληρωμή).

Οι πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται χρησιμοποιώντας τεχνολογία κωδικοποίησης 128bit SSL (Secure Socket Layer).
Το Holidaysnow.gr έχει λάβει από το GeoTrust ένα 128-bit SSL Certification Seal, οπότε προσφέρει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο κωδικοποίησης. Αυτό μπορεί να σας καθησυχάσει ότι οι μεταβιβάσεις ανάμεσα στον υπολογιστή σας και την σελίδα του site είναι απόρρητες και ασφαλείς.

Το Holidaysnow.gr μπορεί να ενημερώσει αυτή την Πολιτική Απορρήτου στο μέλλον, θα ειδοποιηθείτε για αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου στέλνοντας σας σχετικό e-mail στην διεύθυνση e-mail που μας παρείχατε ή τοποθετώντας μία σημείωση στην ιστοσελίδα μας.

Εάν έχετε κάποια απορία σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την Φόρμα Επικοινωνίας.

Αναζήτηση στις επόμενες ημερομηνίες:Σημείο Αναχώρησης:
Ενήλικες:
Παιδιά:

Αναζήτηση στις μεγαλύτερες προσφορές πτήσεων online τώρα!

Δωμάτιο 1
Ενήλικες: Παιδιά:
Παρακαλώ επιλέξτε μία περιοχή. Όλα Παρακαλώ επιλέξτε έναν προορισμό. Παρακαλώ επιλέξτε έναν προορισμό ή ένα ξενοδοχείο. Δωμάτιο Ενήλικες Παιδιά Ηλικία Παρακαλώ εισάγετε τις ηλικίες των παιδιών. Χώρις Παιδιά Επόμενο Προηγούμενο Τιμή δωματίου Με πρωινό Ημιδιατροφή Πλήρης Διατροφή All Inclusive (Όλα πληρωμένα) Παρακαλώ επιλέξτε άλλες ημερομηνίες Περισσότερες μέρες διαμονής απαιτούνται δωμάτια είναι διαθέσιμα Κατόπιν ερώτησης! Τύπος Δωματίου Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια Τιμή Από Επιλογή Μας συγχωρείτε, δεν υπάρχουν ξενοδοχεία που να ταιριάζουν στην αναζήτησή σας. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά Παρακαλώ επιλέξτε αριθμό δωματίων.