Για περισσότερες πληροφορίες,
καλέστε μας ή στείλτε μας email!

Καλέστε μας στο +30-2310-850115

1.Εταιρία:

H ιστοσελίδα www.FilosHolidays.gr είναι ιδιοκτησίας της τουριστικής εταιρίας ΦΙΛΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ που έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη, Μιχαήλ Ψελλού 32, Τ.Κ. 54248 με αριθμό αδείας 09.33.E60.00.00059.00/03 που έχει εκδοθεί από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και διακριτικό  τίτλο FILOS HOLIDAYS and  TRAVEL. 
 

2. Αποδοχή των Γενικών Όρων Χρήσης:
 
Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας σημαίνει ότι είστε άνω των 18 ετών και ότι κατέχετε το νομικό δικαίωμα και την ικανότητα να  χρησιμοποιήσετε  τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην  παρούσα σελίδα. Οι παρών όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για όλες τις υπηρεσίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα και παρέχονται είτε απευθείας είτε μέσω διανομών. Μπαίνοντας, βλέποντας και χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας και/ή κάνοντας κράτηση, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει, καταλάβει και συμφωνείτε με τους όρους και προϋποθέσεις που υπάρχουν παρακάτω (συμπεριλαμβανομένου και της πολιτικής απορρήτου).   

3. Διαμονή

Η ιστοσελίδα μας σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε κράτηση στο διαδίκτυο σε ένα ευρύ φάσμα καταλυμάτων και ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Η περιγραφή κάθε καταλύματος έχει ετοιμαστεί με όλες τις γνώσεις μας και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας παρέχουν  οι προμηθευτές με τους οποίους συνεργαζόμαστε, ώστε να είναι όσο σωστές και έγκυρες είναι δυνατόν. Η εταιρία αρνείται κάθε ευθύνη σε περίπτωση μη σωστών πληροφοριών που δεν προέρχονται από την θέληση της .
 

4. Τιμές

Ένα ευρύ φάσμα καταλυμάτων βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Οι τιμές κάθε καταλύματος βρίσκονται στην περιγραφή του.

5. Τύποι δωματίων:
 
Μονόκλινο Δωμάτιο: Έχει ένα μονό κρεβάτι.
Δίκλινο Δωμάτιο: Έχει δύο μονά κρεβάτια ή ένα διπλό κρεβάτι και είναι κατάλληλο είτε για ένα είτε για δύο άτομα.
Τρίκλινο Δωμάτιο: Συνήθως είναι ένα δίκλινο δωμάτιο με ακόμα ένα κρεβάτι στη μορφή  ράντζου.
Στούντιος: Ένα ευρύχωρο δωμάτιο για 2 ή παραπάνω άτομα εξοπλισμένο με κουζινάκι.
Διαμερίσματα: Υπό μορφή ενός, δύο ή τριών δωματίων (ανάλογα την περιγραφή) και ένα ξεχωριστό σαλόνι με κουζινάκι. 
Σουίτες: Εκτός αν υπάρχει  κάτι διαφορετικό στην περιγραφή του ξενοδοχείου, μία junior σουίτα συνήθως αποτελείτε από ένα μεγαλύτερο δωμάτιο με μία πολυτελή περιοχή, καθώς επίσης μία σουίτα έχει διαφορετικό υπνοδωμάτιο και σαλόνι.
 

6. Διατροφή:
 
RR: Μόνο διαμονή. Η τιμή δεν περιλαμβάνει κανένα γεύμα
BB: Πρωινό περιλαμβάνεται ελαφρύ, πλούσιο, ή Αμερικάνικου στυλ, ή σερβίρετε σε μπουφέ
HB: Πρωινό και ένα ζεστό γεύμα ανά ημέρα (συνήθως δείπνο)
FB: Πρωινό, γεύμα και δείπνο περιλαμβάνονται στην τιμή
AI: (All Inclusive) Εκτός του πρωινού, γεύματος και δείπνου, σερβίρονται επίσης καφές, κέικ ή παγωτό σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Τα ποτά είναι συνήθως τοπικά προϊόντα. Το περιεχόμενο του All Inclusive, ποτά, γεύματα (και ώρες) μπορεί να διαφέρει από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο.
 

7. Άφιξη / Αναχώρηση:
 
Η ώρα της άφιξης είναι συνήθως στις 14:00. Σε περίπτωση άφιξης νωρίτερα το δωμάτιο μπορεί να μην είναι έτοιμο και να είναι απαραίτητο να περιμένετε για λίγο.
Η ώρα αναχώρησης είναι συνήθως στις 12:00 εκτός και αν καθορίζεται διαφορετικά από το ξενοδοχείο.
 

8. Ζημίες:
 
Οι επισκέπτες υποχρεούνται να αναφέρουν κάθε ζημία που προκαλείται σε εσωτερική / εξωτερική επίπλωση στην υποδοχή ή στον ιδιοκτήτη του καταλύματος και να είναι υπεύθυνοι για κάθε επακόλουθη χρέωση.
 

9. Οικόσιτα Ζώα:
 
Συνήθως τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται, εκτός αν αναφέρεται  στην περιγραφή του ξενοδοχείου. Τα κατοικίδια απαγορεύεται να μπουν στην πισίνα για λόγους υγιεινής, και κάθε ζημία που προκαλέσουν πρέπει να αναφερθεί απευθείας στην υποδοχή ή στον ιδιοκτήτη του καταλύματος. Οι ιδιοκτήτες του κατοικίδιου υποχρεούνται να καλύψουν κάθε κόστος όποιας ζημίας έχει προκληθεί.
 

10. Διαδικασία κράτησης, Επιβεβαίωση, έκδοση και αποστολή των ταξιδιωτικών εγγράφων:
 
Τα διαθέσιμα καταλύματα είναι μαρκαρισμένα με ένα σύμβολο “ Κράτηση τώρα” και μπορεί να γίνει κράτηση χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα ή κάνοντας κατάθεση, που θα αναλυθεί στην ενότητα “Πληρωμές”.
Για τα καταλύματα που είναι μαρκαρισμένα με ένα σύμβολο “Κατόπιν Ζητήσεως”, η απάντηση στην ζήτησή σας θα σας σταλεί στις επόμενες 24 ώρες.
Όταν η επιλεγμένη διαμονή είναι διαθέσιμη θα σας δοθεί μία προθεσμία 2- 3 ημερών ώστε να ολοκληρώσετε την κράτηση σε αυτήν την περίοδο. Οι λεπτομέρειες της πληρωμής είναι είναι στην ενότητα “Πληρωμές”.
 
Η φόρμα της κράτησης πρέπει να συμπληρωθεί  με όλα τα απαραίτητα δεδομένα και να σταλεί.
Η επιβεβαίωση που θα λάβετε από το τμήμα κρατήσεών μας πρέπει πάντα να ελέγχετε από τον χρήστη ώστε να επιβεβαιώσει ότι όλες οι λεπτομέρειες (ονόματα, ημερομηνίες, κτλ.) είναι σωστές. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο λάθος, ο χρήστης θα πρέπει να ενημερώσει το Filos Holidays & Travel μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Η τελική τιμή περιλαμβάνει όλους τους φόρους, τα επιβεβαιωμένα γεύματα, καθώς και την καθαριότητα και αλλαγή πετσετών και σεντονιών.
 
Μόλις η αγορά ολοκληρωθεί και εξοφληθεί πλήρως τα ταξιδιωτικά δεδομένα (voucher) θα σταλούν.
 

11. Πληρωμές:
 
A) Πιστωτική Κάρτα
Πλήρης εξόφληση του ποσού απαιτείτε για την επιβεβαίωση της κράτησης.
Οι πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας που δίνονται από τον χρήστη στην ολοκλήρωση της κράτησης επεξεργάζονται απευθείας από το Proxy Pay Secure Online Payment System. Αυτό το σύστημα ανήκει στην Eurobank όπου είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο έγκυρες τράπεζες της Ελλάδος. Κατά τη διάρκεια της χρήσης του ProxyPay system, το HolidaysNow.gr δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει κανένα στοιχείο της πιστωτικής κάρτας στις εγκαταστάσεις του, καθώς η Eurobank πραγματοποιεί όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές (π.χ. εξακρίβωση πιστωτικής κάρτας, εξουσιοδότηση και ηλεκτονική πληρωμή). Οι πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται χρησιμοποιώντας τεχνολογία κωδικοποίησης 128bit SSL (Secure Socket Layer). Το Holidaysnow.gr έχει λάβει από το GeoTrust ένα 128-bit SSL Certification Seal, οπότε προσφέρει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο κωδικοποίησης. Αυτό μπορεί να σας καθησυχάσει ότι οι μεταβιβάσεις ανάμεσα στον υπολογιστή σας και την σελίδα του site είναι απόρρητες και ασφαλείς.
 
B) Κατάθεση στην τράπεζα
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί όπου τα χρήματα μπορούν να μεταφερθούν είναι:

1.Eurobank EFG
GR9602602570000280201005887
 
2.Alpha Bank
GR4001407050705002320000551
 
3.Piraeus Bank
GR4901722120005212026300270
 
Δικαιούχος: Φίλος Βορείου Ελλάδος Α.Ε.
 
Σε περίπτωση που η άφιξη είναι περισσότερο από 30 ημέρες αργότερα από την στιγμή της κράτησης, πρέπει να σταλεί μέσω τραπέζης μία προκαταβολή 10%, καθώς το υπόλοιπο ποσό πρέπει να σταλεί 30 ημέρες πριν από την άφιξη με τραπεζική κατάθεση επίσης.
Αυτή η επιλογή δεν ισχύει για κρατήσεις που επωφελούνται από έκπτωση early booking ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά, όπου απαραίτητη είναι η πλήρης εξόφληση, που την ζητάνε τα ξενοδοχεία.
 
Για γρηγορότερο αποτέλεσμα, μπορείτε να στείλετε το καταθετήριο στο τμήμα κρατήσεων μας μέσω e-mail ή φαξ.
 

12. Πολιτική ακυρώσεων / αλλαγών:
 
Χρεώσεις ακυρωτικών:
 
Περισσότερες από 30 ημέρες πριν την άφιξη
10% της αξίας της κράτησης
 
16-29 ημέρες πριν από την άφιξη
30% της αξίας της κράτησης
 
4-15 ημέρες πριν την άφιξη
50% της αξίας της κράτησης
 
3 ή λιγότερες ημέρες πριν την αναχώρηση
100% της αξίας της κράτησης
 
Σε περίπτωση πρόωρης αναχώρησης δεν θα επιστρέφονται χρήματα.
 

13. Αλλαγές:

Οι αλλαγές (καινούργια άφιξη /αναχώρηση, διαφορετικό τύπο δωματίων, διαφορετικό αριθμό επισκεπτών) σε μία ήδη υπάρχουσα κράτηση επιτρέπονται, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα για την καινούργια ζήτηση.
 
Κάθε αλλαγή χρεώνεται 20 ευρώ.
 
Η αλλαγή στο ξενοδοχείο θεωρείτε ως ακύρωση της αρχικής κράτησης και ισχύει η πολιτική ακυρώσεων.

14. Απόρριψη συναλλαγής:
 
Αποτυχία στην πληρωμή ή η μη εξουσιοδοτημένη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας συνεπάγεται ακύρωση της κράτησής σας.
 

15. Απόρρητο: 
 
Έχοντας υψηλά ηθικά πρότυπα και ενδιαφερόμαστε για την προστασία και εχεμύθεια των προσωπικών σας δεδομένων. Το Filos Holidays and  Travel δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει με κανένα τρόπο τις λεπτομέρειες της πιστωτικής σας κάρτας. Η διαδικασία της πληρωμής και η εξακρίβωση των στοιχείων σας μέσω της τράπεζας διαβεβαιώνει την απόλυτη ασφάλεια στην συναλλαγή σας.

Αναζήτηση στις επόμενες ημερομηνίες:Σημείο Αναχώρησης:
Ενήλικες:
Παιδιά:

Αναζήτηση στις μεγαλύτερες προσφορές πτήσεων online τώρα!

Δωμάτιο 1
Ενήλικες: Παιδιά:
Παρακαλώ επιλέξτε μία περιοχή. Όλα Παρακαλώ επιλέξτε έναν προορισμό. Παρακαλώ επιλέξτε έναν προορισμό ή ένα ξενοδοχείο. Δωμάτιο Ενήλικες Παιδιά Ηλικία Παρακαλώ εισάγετε τις ηλικίες των παιδιών. Χώρις Παιδιά Επόμενο Προηγούμενο Τιμή δωματίου Με πρωινό Ημιδιατροφή Πλήρης Διατροφή All Inclusive (Όλα πληρωμένα) Παρακαλώ επιλέξτε άλλες ημερομηνίες Περισσότερες μέρες διαμονής απαιτούνται δωμάτια είναι διαθέσιμα Κατόπιν ερώτησης! Τύπος Δωματίου Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια Τιμή Από Επιλογή Μας συγχωρείτε, δεν υπάρχουν ξενοδοχεία που να ταιριάζουν στην αναζήτησή σας. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά Παρακαλώ επιλέξτε αριθμό δωματίων.