Για περισσότερες πληροφορίες,
καλέστε μας ή στείλτε μας email!

Καλέστε μας στο +30-2310-850115

Χρυσή Ακτή

Προβολή περιοχής: Χρυσή Ακτή

Αυτή η όμορφη  παραλία είναι ένα όλο και πιο δημοφιλής προορισμός για τους  επισκέπτες  της Θάσου. Βρίσκεται περίπου 14 χιλιόμετρα από την πόλη της Θάσου και 31 χιλιόμετρα από τη Σκάλα Πρίνου. Από τα όρια της Χρυσής  Ακτής , ή «Χρυσή Αμμουδιά», ξεκινάει μια μεγάλη αμμουδερή παραλία  δυόμισι χιλιομέτρων  που φτάνει μέχρι τη γειτονική παραλία  της Σκάλα Ποταμιάς, από την άλλη πλευρά του κόλπου.
Η άλλη ονομασία  της παραλίας είναι  "Χρυσή Ακτή",  καθώς  η παραλία πήρε το όνομά της λόγω της μεγάλη αμμουδιά που αποτελείται , η οποία παίρνει ένα χρυσό χρώμα όταν ο ήλιος είναι ψηλά στον ουρανό .  Έχει  μια πολύ λεπτή, λευκή άμμο που δεσπόζει στο μεγαλύτερο μέρος της παραλίας. Μερικές μικρές περιοχές  της παραλίας έχουν πετραδάκι, αλλά το μεγαλύτερο  μέρος των 2,5 χιλιομέτρων, το οποίο θεωρείται ως η μεγαλύτερη παραλία της Θάσου, είναι καθαρή άμμο. Τα νερά είναι πεντακάθαρα  και εδώ μπορεί να κάνει κανείς  ψαροντούφεκο,  μια πολύ δημοφιλής δραστηριότητα στην περιοχή. Η παραλία είναι ρηχή και έτσι την καθιστά ένα πολύ ασφαλές μέρος για τα παιδιά να κολυμπήσουν και να παίξουν μέσα στα νερά.
Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες δραστηριότητες στην παραλία, όπως βόλεϊ ,θαλάσσια σπορ, τζετ σκι,  bananna, καγιάκ και πολλά άλλα. Υπάρχει ακόμη ένα θαλάσσιο ταξί που δύο φορές την ημέρα κάνει δρομολόγια  ανάμεσα στη Σκάλα Ποταμιάς, Σκάλα Παναγίας, Μακρύαμμος και την πόλη της Θάσου. Η παραλία της Χρυσής Ακτής κατέχει περήφανα δύο Γαλάζιες Σημαίες.
Αναζήτηση στις επόμενες ημερομηνίες:Σημείο Αναχώρησης:
Ενήλικες:
Παιδιά:

Αναζήτηση στις μεγαλύτερες προσφορές πτήσεων online τώρα!

Δωμάτιο 1
Ενήλικες: Παιδιά:
Παρακαλώ επιλέξτε μία περιοχή. Όλα Παρακαλώ επιλέξτε έναν προορισμό. Παρακαλώ επιλέξτε έναν προορισμό ή ένα ξενοδοχείο. Δωμάτιο Ενήλικες Παιδιά Ηλικία Παρακαλώ εισάγετε τις ηλικίες των παιδιών. Χώρις Παιδιά Επόμενο Προηγούμενο Τιμή δωματίου Με πρωινό Ημιδιατροφή Πλήρης Διατροφή All Inclusive (Όλα πληρωμένα) Παρακαλώ επιλέξτε άλλες ημερομηνίες Περισσότερες μέρες διαμονής απαιτούνται δωμάτια είναι διαθέσιμα Κατόπιν ερώτησης! Τύπος Δωματίου Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια Τιμή Από Επιλογή Μας συγχωρείτε, δεν υπάρχουν ξενοδοχεία που να ταιριάζουν στην αναζήτησή σας. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά Παρακαλώ επιλέξτε αριθμό δωματίων.